Spanyol Nagydíj

4 hours agoSpanyol Nagydíj. 1 hour agoA világbajnoki pontversenyt vezető Charles Leclerc a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzését így a vasárnapi futamot ő kezdheti.


Pin Su Forma 1 2016

Noha mindhárom szabadedzést Charles Leclerc vitte szorosnak ígérkezik az időmérő 1545.

. Az időmérő előtt már csak egy órája. A 66 körös Spanyol Nagydíj. 1968-tól 1975-ig Spanyolország nagydíját a Circuito Permanente del Jaramán.

3 hours agoA Spanyol Nagydíj szombati napja - galéria. 3 hours agoF1 H. Ez az Spanyol Nagydíj 2021 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban.

A spanyol nagydíjat még a Grand Prix-versenyzés korszakában 1913-ban rendezték meg először Guadarrama környékén. 5 hours agoA Spanyol Nagydíj harmadik edzése élőben. 2022 R06 Spanyol Nagydíj - Barcelona 1.

Formula1-es versenyzőként először 1951-ben majd 1954-ben került rá sor a Circuit de Pedralbesen Barcelonában. Getty Images2022 Getty ImagesMark Thompson. 1 day agoA hétvégén az F1 az F2 és az F3 mezőnye is rajthoz áll a Spanyol Nagydíjon így meglehetősen sűrű program elé nézünk televíziós közvetítés terén is.

A Spanyol Nagydíj helyszínét Barcelonát minden pilóta úgy ismeri mint a tenyerét az előszezoni teszteknek is. A következő évtől azonban többé-kevésbé állandó helyszínt biztosított a Formula-1-es Spanyol Nagydíj számára a jaramai pálya. 2021 R03 Portugál Nagydíj - Portimao.

Versenyzők és csapatok helyezései. 2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. A silverstone-i gárda határozottan tagadja hogy illegális adatokhoz jutott hozzá a Red Bulltól és ezek alapján tudták megalkotni a Spanyol Nagydíjon bemutatott fejlesztéseiket.

Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 30 Celsius-fokos levegő- és 45 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1-es Spanyol Nagydíj második szabadedzése. Rajtkocka lesz az övé a rajtnál. Jól ismert helyszínen folytatódik a 2022-es Forma-1-es szezon.

A második 60 perces gyakorláson folytatódott az új elemek tesztelése szinte az összes pilóta az első. Magyar idő szerint 17 órakor vette kezdetét a Spanyol Nagydíj második szabadedzése amely napos jó időben került megrendezésre hiszen a levegő. A padlóról állt fel Leclerc a spanyol időmérőn 2022 Forma-1 Spanyol Nagydíj időmérő edzés.

Három csapatos nyílt sisakos küzdelmet hozott a pole-pozícióért a Forma-1-es. Akárcsak a pénteki első kettőn a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén is a világbajnoki. Spanyol Nagydíj - Leclercé a harmadik szabadedzés is.

A Spanyol Nagydíjra szinte minden csapat jelentős fejlesztésekkel készült így az első szabadedzésen valamelyest. 3 hours agoSpanyol Nagydíj - Leclercé a harmadik szabadedzés is. A Ferrari és a Red Bull illetve Charles Leclerc és Max Verstappen pályázik a legnagyobb eséllyel a pole pozícióra a Spanyol Nagydíj.

2021 R04 Spanyol Nagydíj - Barcelona. 50 minutes agoA német Mick Schumacher F1-es pályafutása során először került a legjobb tízbe a kvalifikáción s a 10. A fejlesztések kapták a legnagyobb figyelmet a Spanyol Nagydíj első szabadedzésen a tradíciónak megfelelően a csapatok többsége jelentős újításokat vetett be.

1 day agoA Spanyol Nagydíj első szabadedzése élőben. A monacói 117 ezreddel előzte meg a második Russellt míg a harmadik Hamilton 2 tizedet kapott a 2. 2021 R02 Emilia Romagna Nagydíj - Imola.

Max Verstappen és Sergio Pérez Forrás. A szabadedzések összesített eredménye. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák.

Pénteken a két Forma-1. A spanyol nagydíj volt a 2021-es Formula1 világbajnokság negyedik futama amelyet 2021. Az 1970-es egy tüzes balesetről is.

2021 R05 Monaco Nagydíj. Között rendeztek meg a spanyolországi Circuit de Catalunya. Akárcsak a pénteki első kettőn a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén is a világbajnoki.

Szabadedzés Spanyol Nagydíj Formula1 F1. 2021 R01 Bahrain Nagydíj - Bahrain. 2 hours agoA Spanyol Nagydíj időmérője élőben.


Austria Austrian Ausztria Osztrak 2016 F1 Forma1 Formula1 Car Race Nagydij Formula 1 Toy Car Racing


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Kimi Raikkonen House S In Switzerland And Finland Youtube House House Styles Switzerland


F1 フェラーリ 今後4戦で続々とアップデートを投入 フェラーリ ターボチャージャー モータースポーツ


Palik Kimi Raikkonen Elkepeszto Kore F1 Brit Nagydij Silverstone 2003 Youtube Trulli F1 Motor Silverstone


Pin Su Sebastian Vettel


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Modern And Creative Bathtub Designs Indoor Water Features Bathtub Design Concrete Bathtub


Number Window Graphics Modern Office Staircase


Orult Brit Nagydij Papirforma Eredmeny


Alfa Romeo On Instagram See You Soon Silverstone Very Soon Britishgp F1 Formula1 Alfaromeo Alfaromeoracing Alfaromeoracing Alfa Romeo Romeo Racing


Pin On C H A R L E S L E C L E R C


Mclaren 960 639 Mclaren Racing Open Wheel Racing


Pin On C H A R L E S L E C L E R C


Pin On Forma 1 2016


Pin En Forma 1


Top Ten Pictures From The 2015 Monaco Grand Prix F1 Fanatic Monaco Grand Prix Grand Prix Mario Andretti


Monaco 2016 F1 Forma1 Formula1 Car Race Nagydij Street View Scenes Monaco

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel